Werkwijze

Bij VDK Producties bedrukken of borduren wij zorgeloos al uw bedrijfskleding en promotiemateriaal.

Onze diensten

 • Adviesgesprek in onze showroom

  Tijdens een persoonlijk adviesgesprek nemen wij u mee in de showroom. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën, kijken naar het doel waar de textiel voor gebruikt gaat worden en zullen een advies geven dat hier goed bij aansluit. Dit zal plaatsvinden tijdens een heerlijk bakje koffie. Na dit gesprek volgt een offerte waarin wij deze informatie nog eens overzichtelijk verwerken.

 • Levering van de digitale filmproef

  Na het gesprek en de offerte fase volgt de digitale filmproef. Bij een digitale filmproef laten wij zien hoe uw bewerking (logo en/of tekst) op uw kleding of relatiegeschenk verwerkt zal worden. Vanaf deze digitale filmproef kunt u zelf nog wijzigingen doorvoeren. Juist deze fase kunt ook u op andere ideeën brengen.

 • De order wordt in werking gezet

  Na akkoord wordt de order in werking gezet. Gemiddeld duurt het dan 10 tot 14 werkdagen bij het plaatsen van een eerste order waarna u met trots uw kleding kan dragen of de relatiegeschenken met trots kan uitdelen. De tijdsduur van leveren na deze eerst order en met de transfers op voorraad is dan gemiddeld 4 tot 6 werkdagen. Dat is nog eens handig en snel! En zo hoeft u ook geen eigen voorraad meer te houden. Dit zal tijdens het adviesgesprek ook met u besproken worden

 • Levering tot aan de deur

  Als de order klaar is wordt deze, na overleg met u, door uzelf opgehaald of wij komen het persoonlijk bezorgen. Zo zorgt VDK Producties van A tot Z voor de gehele order en nemen wij al uw zorgen uit handen!

Druktechnieken

Buiten de onderstaand genoemde technieken zijn er nog meer technieken. Deze kunnen tijdens een persoonlijk gesprek geadviseerd worden, afhankelijk van uw doel, materiaal en levertijd.

 • Borduren

 • Plottertransfer

 • Transfer

 • Zeefdruk

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!